Projects

GSR Consulting

- Sammen gør vi en forskel...

PROJECTS

 

 

RISK INVITATIONAL CUP 2016

2016 January

 

At the RISK INVITATIONAL CUP 2016 there will be participant teams from Lithuania, Latvia, Poland, Sweden as well as Denmark to fight for the medals, honour and the position in the standings.

 

So we can expect really good and tough games, Slam Dunk and Three-Point contests as well as various other attractions.

 

The RISK INVITATIONAL CUP 2016 will be in Rødovre, which is located in Greater Copenhagen, on 16-17th of January in Rødovrehallen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalundborg Street Festival

2013 August

 

Tanken med Kalundborg Street Festival er en festival, der én gang om året vil samle de mest populære streetsports discipliner ét sted. Streetfestivalen er som pilotprojekt etableret i hjertet af Kalundborg, beliggende i Munkesøen, med stor succes.

 

Målet er at gøre gadeidrætten og streetkulturen tilgængelige for alle og dermed skabe rum for det aktive og sunde liv – også når vejret uden for ikke tillader det. Målet er samtidig at styrke de sociale bånd og relationer mellem børn og unge.

 

Tanken med Street Festival er, at det skal være et inkluderende miljø og skal kunne favne og rumme ALLE.

 

Man kunne bla. prøve kræfter med en af de mest kendte Street-genre der findes,

Street basket – med både workshops og turneringer. Der var rig mulighed for en sjov dag, og det virkede da også sådan på de mange deltagere.. Især da man satte højden ned på en af de ekstra medbragte kurve, hvorved alle kunne være med i en dunkekonkurrence.

Tovholder her var den tidligere landholdsspiller og elitetræner Martin Hermansen.

 

Herudover kom selveste HipHop/BreakDance Dronningen Natalia ”BanditQueen” Fogel med sit Crew, og viste nogle dansemoves uden lige og holdt workshop i løbet af dagen. De fik slået sig sammen med nogle lokale dansere, og unge blomsterplukkere…

 

En af Danmarks mest anerkendte graffitimalere, Brandon "JUSEONE" Lewis kom og udførte Streetart i form af graffiti på dagen. Han fik udsmykket hele den ene facade på ramperne og ikke mindst pyntet en del cykler, løbehjul og skateboards... Mange unge mennesker fik også stillet spraydåser til rådighed, så de selv kunne prøve at udfolde sig under kyndig vejledning.

 

Derudover kunne man opleve den tidligere landstræner i Muay Thai og Kickboxing, lokalekendte Søren Hansen, både i form af opvisning og workshop. Alt sammen selvfølgelig akkompagneret af den lokale tidligere verdensmester i Muay Thai, Steffen Weise

 

DGI Underground havde også valgt at presse os ind i deres travle kalender. Og stillede op med både DGI Streetfodbold og DGI Streettennis. Det interessante ved Streetfodbolden var at de kom med deres nye ”Panna”-bane, der er en disciplin hvor man spiller i 2 min. 1-mod-1 og hvor det gælder om at lave en ”tunnel” på modstanderen. Her er teknik virkelig i højsædet og især yngre spillere kan virkelig trække de ældre rundt i manegen.

 

Dages opbakning og friske indslag kom helt klart fra Kalundborg og Omegns Motorklub, KOMO. De havde valgt at dukke op med telt, startramper, ”Drift”- samt Rallybiler og ikke mindst PS3 konkurrence i rallybilspil.. Vinderen på dagen fik overrakt en kæmpe pokal de selv havde medbragt!

Virkelig smukt og inspirerende tiltag af KOMO at se mulighederne på dagen og tilpasse sig arrangement derefter.

 

Et andet friskt pust var helt klart Kalundborg Mustangs Cheerleaders der i sidste øjeblik fik stablet noget på benene, og selvfølgelig optrådte og fik endda også drengene fra Kalundborg Mustangs til at deltage med nogle øvelser på dagen. Lige i Streetsportens ånd.

 

Som der selvfølgelig også hører sig til et hvert Streetarrangement med respekt for sig selv, så var der kæmpe scene med DJ og musik hele dagen. Desværre satte vejret sine begrænsninger for dagen. Men alle deltagende var stadig upåvirket af dette og ved højt humør!

Planen er at vokse mht aktiviteter og ikke mindst deltagere til næste år.

Så herfra skal lyde en KÆMPE TAK og ”Props” til alle de mange deltagere, hjælpere og ikke mindst Folkeoplysningsudvalget for at se de enorme muligheder der foreligger i dette projekt.

 

Der skal selvfølgelig også lyde en tak til sponsorerne HUMF.dk, A&K Solar System, Mayo Sandwich, Café Zig Zag samt Everlasting Tattoo Studio for præmierne til dagens aktiviteter.

 

Nedenfor ses et lille video sammendrag af hvad man kunne opleve på dagen.

Filmet, produceret samt redigeret af HUMF